26 Eylül 2012 Çarşamba

Güncel Makam Takımları

Fatih ofis mobilyaları, büyük bir özveri gösterdiği ofis mobilya ürünlerine hızla devam etmektedir. Üretimini yaptığı tüm ürünleri güncel web sayfası www.fatihofis.com adresinde yayınlamaktadır. 2012 model en yeni ürünleri sergilediğimiz web sayfamızı ziyaret ederek istediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz. Aynı zamanda küçük ya da biçimsiz ofis ve büro alanlarınız için yepyeni bir çözüm sunuyoruz. Yapmanız gereken tek şey, mimar ekiplerimizi aramak ve gerisini onların profesyonelliğine bırakmak. Üstelik bu işlemlerin hepsi ücretsiz.

Makam Takımları


Makam takımları büyük şirketlerin neredeyse en önemli ürünlerinden biridir. Tamamen yönetici, müdür ve patron kesimlerine hitap eden makam takımları haliyle ağır ve esnek olmalıdır. Bu esnekliği ve bu ağırlığı sağlamak ise tamamen ofis mobilya üreticilerinin elindedir. İşte tam bu noktada biz devreye giriyoruz. Üstün teknolojiye sahip üretim makinelerimiz ve birbirinden bağımsız tecrübeli kadromuz ile en iyi modern makam takımı, en iyi klasik vip makam takımı, en iyi esnek makam takımı gibi bir çok modelde üstün başarıyı sağlıyoruz. Ayrıca bu konuda sadece siz değerli müşterilerimizin isteğine özel modeller de üretebiliyoruz. Her türlü makam takımını üretebilir, sizlerin isteğine özel çeşitli modelleri projelendirebiliriz. Esnek, rahat, konforlu ve ergonomik makam takımları üretmek için elimizden gelen bütün çabayı en iyi şekilde sarf ediyoruz.
makam takımımakam takımları

Modern Makam Takımları


Modern makam takımı ince çizgileri ve ince ayrıntıları üstünde toplayan ve en önemlisi farklı tasarımları bir arada buluşturan bir üründür. Örnek vermek adına asist modern makam takımı bağlantısına giriş yapabilirsiniz. Ayrıca makam takımları çok geniş üretim hacmine sahiptir. Buda şu demek oluyor; dilediğiniz modeli tasarlar ve üretebiliriz. Eğer ofisinizin boyutları küçük ya da herhangi bir makam takımına uygun değilse karamsarlığa kapılmanıza gerek yok, çünkü biz ofisinize kadar gelip, ofisinizi ölçüyoruz aldığımız ölçüler doğrultusunda istediğiniz makam takımını ofisinize uyarlıyoruz.
modern makam takımları
Ofisinize makam takımıyla beraber dekor yaptırmak istiyorsanız, mağazamıza gelerek desen ve renk çeşitlerimize göz atmanız gerekmektedir. Bu işlemden sonra önce dekorunuzu işliyoruz sonrasında beğendiğiniz makam takımını ofisinize kuruyoruz. Tüm bu işlemler maksimum 2 iş günü içerisinde gerçekleşip sizlere kontrol edilerek teslim ediliyor.

Makam Takımlarının Fiyatlandırılması


Üretimini ve satışını yaptığımız tüm makam takımlarının fiyatları bellidir. Ancak ofisinize özel tasarım yaptırırsanız bu fiyatlarda muhtemel bir artış olacaktır. Çünkü özel tasarıma giren makam takımlarının ahşabı, rengi, ölçüleri ve ekstra özel modülleri sizin tercih etmeniz doğrultusunda haliyle fiyatlandırmaya yansıyor. Bunun için sizlere önerimiz; hazırda olan yüzlerce ürünümüz arasından beğendiğiniz makam takımını seçmeniz. Tüm makam takımlarımız sunta ve mdf ahşap olmak üzere 1. kalite malzemelerle üretilip, fiyatlandırmaları minimize edilmiştir.

24 Eylül 2012 Pazartesi

Ofis mobilyaları grupları altında birleşen makam takımları, en çok farklı yapılarla bir araya gelmektedir. Çalışma masası, ofis bankosu ve diğer ofis ürünleriyle makam takımlarını kıyasladığımız zaman aralarında müthiş tasarım farkları çıkmaktadır. Makam takımları ağır bir ürün olduğu için tasarımı da ağırdır. Makam takımlarından sonra yerini koruyan yönetici masaları makam takımlarına nazaran biraz daha geri planda kalmaktadır. Makam takımları genel olarak toplam beş farlı malzemeyle bir arada sunulmaktadır. Bu malzemeler; masa, etajer, sehpa, çekmece kabini ve gerekirse takım ünitesidir. İhtişamlı ofisler için makam takımları çok önemli bir tercih arasında yer almaktadır. Seçimi zor olan makam takımlarında sizlere yardımcı olmak adına bir kaç tüyo vermek istiyoruz; makam takımları renk olarak ortalama sekiz farklı renklerle üretiliyor. Burada yapmanız gereken en önemli detay renk seçimlerini ofise uyarlamaktır, aksi taktirde sıkıcı bir ofis havası sizleri bekliyor olacaktır. Açık renklere koyu renkli makam takımları, koyu renkli ofis ortamına ise açık renkli makam takımları tercih etmelisiniz. Bu örnekleri görseller eşliğinde anlatalım: http://www.fatihofis.com/ofis-mobilyalari-grubu/asil-makam-takimi.html vermiş olduğumuz linki tıkladığınız zaman, açık renkli modern bir makamı görmektesiniz. Bu takımı koyu renkli ofis ortamına uyarladığınız zaman çok daha gösterişli ofis elde edeceksiniz. Şimdi koyu renkli makam takımı paylaşmak istiyorum: http://www.fatihofis.com/ofis-mobilyalari-grubu/dizayn-makam-takimi.html Paylaşmış olduğum bu linke tıkladığımız zaman koyu renkli bir makam takımı görmektesiniz. Arka planına baktığını zaman açık renkli dekoratif ürünler entegre edilmiştir.
Buraya kadar her şeyi anladık, şimdi dikkat etmemiz gereken ahşap malzemeden bahsetmek istiyorum. Makam takımlarında iki çeşit ağaç türü kullanılmaktadır. Bu ağaçlar: mdf ve sunta dır. Sunta makam takımında çok hafif ve sağlıklı bir tercih değildir. Aksine zararlı ve çok kısa süre kullanacağınız bir seçim olacaktır. MDF ise makam takımını gösterebilecek doğru bir ağaç türüdür. Kolay yıpranmayan MDF uzun ömürlü ve sağlam yapılara sahiptir ayrıca MDF içeriğinde taşıdığı sert ceviz kabukları sayesinde eğilme gibi sorun çıkarmamaktadır.
Ofis mobilyaları, çok eski tarihlerden bu yana sürekliliğini hızla yaymıştır. Dur durak bilmeyen ofis mobilya üretimlerinde her zaman önemli nitelik olarak bilinen klasik mobilyalar günümüzde hala çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Türk milletinin en çok tercih ettiği klasik ofis mobilyaları çok eski çağlardan (Osmanlı) dönemlerinden gelen bir tarihçeye sahiptir. Ayrıca klasik mobilyaların tasarımları şuanda piyasada yer alan modern ofis mobilyalarından çok daha kaliteli ve özgün hale getirilmiştir. Ofis mobilyaları üretiminde kullanılan ağaç çeşitlerine göz attığımız zaman: ortaya çıkan sonuçlar genelde sunta olarak gözükmektedir. İkinci olarak çok kullanılan ahşap malzeme ise MDF olarak gözükmektedir. Aslına bakarsanız bu iki ahşabın arasında maddi ve manevi değerler çok büyüktür, bu büyüklük göz önünde bulundurarak en çok sunta malzemeyle üretim yapılmaktadır. Sunta malzeme kullanımı oldukça basit bir o kadar da zordur. Çünkü sunta malzemeyle üretilen ofis mobilyalarında telafi yoktur. Ama MDF ahşap için aynı şeyler söz konusu bile değildir. MDF ahşap sert ceviz kabuklarının yüksek basınçlarıyla meydana gelmektedir. Ve genel olarak ağır ve kalın olurlar. Bununla beraber çizilmesi, kırılması, yıpranması ve yanması çok zordur. Ama fiyat olarak en pahallı ağaç ürünlerinden biridir. Sunta ahşabı: çizilme ve yıpranma gibi durumlarda telafisi ve tamiri olmayan bir ağaç türüdür. Bu bilgilere dayanarak; ofis mobilyaları tercihlerinizi MDF olarak tamamlayabilir siniz.

Ofis mobilyaları çok kapsamlı bir isimdir. Ofis mobilyaları kategorisine baktığımı zaman bir çok alt kategori bulunmaktadır, bu alt kategoriler;

Makam takımları
Yönetici Masaları
Çalışma Masaları
Toplantı Masaları
Ofis Bankoları
Ofis Dolapları
Ofis Çekmeceleri

Yukarıda yer verdiğimiz tüm kategoriler ofis mobilyaları altında toplanmaktadır.

Ofis koltukları kategorisi altında bulunan ürünler ise şu şekildedir;

Müdür Koltukları
Çalışma Koltukları
Misafir Koltukları
Bekleme Koltukları
Bilgisayar Koltukları
Konferans Koltukları
Sinema koltukları

Hazır ofis koltukları kategorisinden bahsetmişken, önemli detaylara da yer verelim:
Ofis koltukları çalışma masalarımızın en büyük ve en önemli ihtiyacıdır. Bu önemli ihtiyaçlarında mutlaka iyileri ve kötüleri bulunmaktadır. Kötülerinden bahsedersek, çalışanın performansından, sağlığına kadar önemli dez avantajları vardır. Kötü bir ofis koltuğu sırt ağrısı, boyun ağrısı, oturak bölgelerin uyuşması ve terletmesi gibi negatif sonuçlar elde edebilmektedir. Bu yüzden insan sağlığına zarar verebilecek ofis koltuklarından mutlaka kaçınmalıyız. İyi bir ofis koltuğunun avantajları ise çok fazladır: rahat ve konforlu çalışmak her zaman iş yerinde ki performansa etki sağlamaktadır. Bununla beraber sağlığınız için; belinizi, sırtınızı ve oturak bölgenizi koruyarak çok iyi sonuçlar edebileceğinizden emin olabilirsiniz. Ofis koltukları seçimleriniz her zaman yumuşak olmalı ve masalarınızı ayarlamak için alçalıp yükselebilen olmalıdır. Aksi taktirde sağlık problemleri tam burada devreye girecektir.

4 Eylül 2012 Salı

Web sitemiz en yakın zamanda faaliyete geçecektir.

Merhaba, fatihofismobilyalari.blogger.com adresine hoşgeldiniz. Web sitemiz en yakın zamanda faaliyete geçecektir. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Fatih Ofis Mobilyaları.