31 Ekim 2012 Çarşamba

Yeni Ofis Mobilyası

Ofis MobilyasıFirma ve kuruluşların iç dış dekorasyonu ve firma içerisinde kullanılan mobilyaların şirketi kurumsal göstermesine kadar büyük etkileri vardır. Bu mobilyaların düzenli ve sıralı bir şekilde yerleşimi şirketin kalitesine büyük değerler katar ve firmanızı ziyarete gelen müşteriler, misafirler ve iş adamları gibi topluluğa pozitif etkiler sağlar. Siz müşterileri, misafirleri ve iş adamlarını ne kadar iyi ağırlarsanız iş hayatınızda o kadar iyi başarılara imza atarsınız. Ofis mobilyası ne gibi özelliklere sahip olmalı dediğimiz zaman, akla ilk gelen şekli şemalı olmamalıdır. Ofis mobilyasında kullanılan ahşap türleri sunta lam ve mdf lam özelliklerine sahip olması gerekmektedir.
Ofis MobilyalarıSunta lam mdf ahşabına göre uzun ömürlü ve kullanması kolay malzemedir. Sunta lam' dan daha kaliteli ofis mobilyası almak istiyorsanız, doğal ahşap türleri yani masif ofis mobilyaları tercih etmelisiniz. Ahşap mobilya için önemli ve yüksek değerlere sahip kaliteli malzemedir. Usta eliyle tasarlanıp işlenen ve üretime giren mobilyaların kalitesi diğer mobilyalara göre daha uzun ömürlü ve kalitelidir. Ofis mobilyalarında kullanılması gereken aksesuar malzemeleri de kaliteli ve gösterişli olması gerekmektedir. Ofis ortamlarında daha çok vakit harcandığı için ev mobilyalarına göre daha fazla kullanıldığı için dolap ve çekmecelerde kullanılan raylar ve mekanizmalar iyi seçilmiş olmalıdır. Ofis içerisinde çalışan personellere verimli bir iş ortamı sağlamak için ofis mobilyaları renk seçimlerinin göz ardı edilmemesi ve önemli bir katkı sağlayacağı unutulmamalıdır.

Makam ofislerinde kişiye özel yapılar, renkler ve zengin malzemeler kullanılabilir. Makam ofislerinde tercih edilen klasik, modern, modüler, esnek, estetik ve masif ahşaplar tamamen kullanıcısının zevklerine bağlıdır. Fakat istatistiklere göre makam ofislerinde en çok tercih edilen modeller genel olarak klasik ve modern olarak tercih edilmektedir. Fatih Ofis Mobilyaları olarak kaliteli tüm mobilyalarımızı ofislere, bürolara, şirketlere, yeni kuruşlara ve her türlü iş yerlerine taşımayı hedefliyoruz. Uzun ömürlü, güncel ve hiç bir yerde göremeyeceğiniz tasarımlarımızla ofis mobilya modellerimizi görmeden karar vermeyin.

30 Ekim 2012 Salı

Ofis Mobilyası


İstanbul genelinde binlerce mobilya sektörü bulunmaktadır. Bu mobilya sektörleri arasında her türlü mobilya çeşidini rahatça bulabilirsiniz. Ama sizlere kaliteli ofis mobilya bulmanız konusunda Fatih Ofis Mobilyalarını önermekteyiz.
Sabah vaktinde evimizden çıkıp gittiğimiz iş yerlerimiz günümüzün neredeyse tamamını harcamaktadır. Bu kadar uzun süre harcadığımız iş yerlerinin rahat olması ve size hitap edebilmesi için ofis mobilyası en önemli araçlardır. İş yerlerinde kullanılan tüm araç ve gereçler çalışanları son derece etkileyip, çalışma motivasyonunu düşürebilmektedir. Bu yüzden iş yerlerinin veya büro ofis alanlarının rahat ve güvende olmasını sağlayarak, çalışanların performansını ve motivasyonunu son derece artırabilirsiniz.

klasik ofis mobilya
modern ofis mobilyası

Ofis mobilyaları takımı iş yerleri, bürolar ve ofis mekanlarından ziyade kullanıcıları ve misafirleri tarafından önemli olmalıdır. Ofise ziyarete gelen misafirler, müşteriler veya iş ortaklarınız güzel ağırlandığı taktirde şirketinize bakış açısı değişebilir bu durumda iş yerinizin önemini ve kalitesini artırır.
Ofis mobilyası seçimi yaparken rahat ve özgün bir tasarım olması aynı zamanda kaliteli uzun ömürlü olmasına son derece önem vermeliyiz. Uzun soluklu kullanım için birinci kalite gürgen ahşabı ve sunta lam olmasına ayrıca TSE belgeli üretim iznine sahip olmasına yüksek derecede önem göstermeliyiz. Bu önemi gösterdiğiniz taktirde, hem bütçenize uygun ürünler seçersiniz hemde uzun ömürlü mobilyalar tercih etmiş olursunuz.

Ofis Mobilyası
ofis mobilyası 1

Ofis mobilyası modelleri seçerken dikkat etmeniz kurallardan biride kullanım kolaylığı ve rahatça temizlenebilir yapılara sahip olma özelliğidir. İş yerlerinde basitçe kirlenecek ve hemen modasını yitirecek renkleri ve kumaşları tercih etmeyiniz. İş yerleri gibi önem arz eden mekanlarınıza cilalı ve doğal ahşap ürünlerini tercih edebilirsiniz. Cilalı ve doğal ahşap ürünleri diğer boya ve kaplamalara göre çok daha iyi kaliteye ve sağlıklı yapılara sahiptir.
FatihOfis.Com sizlere özel en iyi, en kaliteli ve en modern ofis mobilyası modelleri üretip satmaktadır. Dilerseniz yüzlerce modelimize göz atabilir dilerseniz size özel mobilya üretim çözümlerimizi değerlendirebilirsiniz.

Fatih Ofis Mobilya İletişim Bilgileri
Mağaza Adres: Masko Mobilyacılar Sitesi 8. Ada B Blok No: 14 İkitelli - Başakşehir / İSTANBUL
Fabrika Adres: Esentepe Mh. Y. Emre Bulvarı Gamas Mobilyacılar Sitesi H Blok No: 1 Sultangazi / İSTANBUL
Mağaza Telefon: +90 (212) 675 15 70
Mağaza Fax: +90 (212) 675 15 71
Fabrika Telefon: +90 (212) 619 19 62
Fabrika Fax: +90 (212) 476 50 00
Mağaza E - Mail: info@fatihofis.com
Fabrika E - Mail: fabrika@fatihofis.com
Web Site: http://www.fatihofis.com
Fatih Ofis Mobilya Resmi Facebook Sayfası: http://www.facebook.com/fatihofismobilyalari
Fatih Ofis Mobilya Resmi Twitter Sayfası: https://twitter.com/fatihofis

9 Ekim 2012 Salı

İş yerlerine değer katan ofis mobilyaları

Fatih ofis mobilyaları olarak mobilya sektöründe uzun yılların birikimi ve profesyonel teknik kadronun bugüne kadar sıfır risk ve hatasız üretim uygulaması, binlerce müşterilerimizi mutlu etmeyi başarmıştır.

Ofisler, bürolar, yazıhaneler, iş yerleri ve iş merkezleri olmak üzere bir çok alanda hizmet vermenin mutluluğunu sizinle beraber yaşıyoruz. Ofis mobilya konusunda hassas ve duyarlı davranmanız sizler için çok iyi bir kaygı. Bu kaygının zorluğunu sizinle yaşıyor ve siz fark etmeseniz de biz hep yanınızda oluyoruz.
Bir hevesle başlayan yeni şirketiniz her şeyden önce size hitap etmeli ve uzun yıllar kullanacağınız ürünler tercih meselesi olmalıdır. En çok ürettiğimiz seriler arasında yer alan ofis mobilyaları sizleri tatmin edecek kadar fazla alternatiflere sahiptir. Size burada düşen en iyi görev uzun ömürlü ve garantili ürünler tercih etmek. Bu ürünleri tercih ederken sizleri yalnız bırakmayacağımızdan kesinlikle emin olmanızı isteriz. Her konuyu saygı ve sevgi standartları altında konuşur, tartışır ve gerekirse sizin adınıza karar önerilerinde bulunuruz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, masko ya da gamas mobilyacılar sitesinde bulunan mağazalarımızı ziyaret etmeniz.

Özetle; 15 kişilik profesyonel kadromuzun siz değerli müşterilerimiz için sürekli güncel tuttuğu tasarımlarla, en güzel anlarınızda yanınızda oluyor ve bu mutluluğu sizinle beraber yaşıyoruz.

Fatihofis.com, satış yaptığı binlerce müşterinin, istekleri ve önerileri doğrultusunda şekillendi ve Türkiye genelinde geniş bir ürün yelpazesine sahip oldu, bu yüzden sizlere minnettar kaldığımızı bilmenizi isteriz.

2012 model hiç bir yerde göremeyeceğiniz ofis mobilya tasarımları

Uzman mimarlarımızın sınırsız hayal gücüyle bir araya getirdiği tüm ürünler kendine has tasarımları ve ortaya çıkardığı farklı modelleri bir arada sunarken, sanat tarihine uyumlu özel tasarımları da oldukça dikkat çekiyor. İnsanların kendine özgü ve ilgi çekici ürünler tercih etmesini sağlamak için hiç bir yerde olmayan ofis mobilya ürünlerini tamamen benzersiz olarak tasarlıyor, üretiyor ve patentini alıyoruz. Bu bağlamda bizden almış olacağınız tüm ürünler patentli ve tescilli olarak siz değerli alıcılarına ulaşıyor.

Fiyat politikamız

Müşterilerimiz tarafından ihtiyaç duyulan tüm mobilyalar tamamen kendi atölyemizde ve kendi makinelerimizle uzman çalışanlarımız tarafından üretiliyor. Fatih ofis mağazalarından aldığınız tüm ürünler, fabrika satış mağaza odaklı satışa sunuluyor. Atölyemize alınan tüm ham maddeler anlaşmalı firmalar tarafından temin ediliyor bu yüzden satmış olduğumuz mobilya gruplarının maliyetleri en düşük seviyelere iniyor.
Özel üretimli ürünlerde, büyük iskontolar sağlayarak fiyat politikamızı minimize ediyor, bu sayede müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

Güvenli ve garantili alışveriş

FatihOfis.com adresinden yada fatih ofis mağazalarından alacağınız tüm ürünler garanti sertifikası ve garanti belgesiyle alıcılarına ulaşmaktadır. Tüm ürünlere iki yıl boyunca garanti veriyor ve kargo montaj seçeneklerini ücretsiz olarak sunuyoruz. Sipariş ettiğiniz tüm ürünler montaj bitimine kadar tarafımızca sorumlu tutulmaktadır, bunun için ürünleriniz her anlamda güvenli tutuluyor ve tüm sorumluluklarını firmamız üstleniyor.

İyi alışverişler dileriz...

6 Ekim 2012 Cumartesi

Ofis Dolap Bilgileri & Ofis Dolabı Video Görüntüleri



Ofis dolapları ofis içi, araç gereçleri en iyi ve en güvenli şekilde muhafaza eden ürünlerdir. Kurumsal firmalarda sıkça kullanılan ofis dolapları aynı zamanda büyük ofis ve bürolarda kullanılabilmektedir. Ham maddesi suntalam olarak imal edilen ofis dolapları, raflı, rafsız, sabit, kapaklı veya kapaksız olmak üzere bir çok ayrı kanallar doğrultusunda üretilmektedir. Tamamen kullanıcı odaklı imal edilen dolaplar, kilitlenebilir, kolayca kaldırılabilir, raf panelleri ve kulpları sökülebilir ayrıca kolay temizlenebilir pratikliğe sahiptir. Tüm bunların yanı sıra üretmekte olduğumuz bütün dolapların modüler olmasına büyük ilgi göstermekteyiz. Modüler dolaplar, ofis içi hareketleri kolaylıkla sağlayabilmek için özel olarak üretilen ürünlerdir. Modüler dolapların avantajları şu şekildedir; raf panellerini kaldırabilirsiniz, dolabı istediğiniz duvar zeminine rahatça entegre edebilir yada çıkartabilirsiniz, dolap yanına başka bir ofis dolabını bağlayabilirsiniz, plastik yumuşak ayakları sayesinde ürünü kaydırarak hareket ettirebilirsiniz, kapakları rahatça sökebilir geri takabilirsiniz. Tüm bu işlemler modüler dolap sayesinde rahatça uygulanabilmektedir. Ayrıca ofis dolaplarında özel üretim çözümleri bulunmaktadır. http://www.fatihofis.com/ofis-mobilyalari-grubu/ofis-dolaplari.html adresine girerek ya da bizleri arayarak ofis dolabınızı tamamen kendinize özgün hale getirebilirsiniz. Kaç bölmeli raf, istediğinizi, kaç kapaklı olduğunu ve son olarak ölçülerini bizimle paylaşarak kendi dolabınızı dilediğiniz gibi tercih edebilirsiniz. Ofis dolap kurulumu yaptıracağınız mekan büyük ise toplu alımlara özek fiyat seçenekleri ve ücretsiz mimari AutoCAD çiziminden yararlanabilirsiniz. Modüler ofis dolap sistemleri için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Mimar ekiplerimize ulaşmak için: mimar@fatihofis.com adresine özel mesajınızla birlikte mail gönderebilirsiniz.
Telefon yoluyla ulaşım için: +90 (212) 675 15 70 veya +90 (212) 6191962 numaralı telefonları arayabilirsiniz.
Mağaza ulaşımı için: http://www.fatihofis.com/iletisim.html adresine giriş yapabilirsiniz.
Ofis dolaplarımıza göz atmak için: http://www.fatihofis.com/ofis-mobilyalari-grubu/ofis-dolaplari.html bağlantısına giriş yapabilirsiniz.

5 Ekim 2012 Cuma

Ofis Aksesuarlarına Dair Bilgiler

Dünyanın neresinde olursa olsun her zaman ihtiyaç duyulan ürünlerden biri şüphesiz ofis aksesuarları dır. Askılık, ofis küllük, çöp kovası ve sehpalar ofislerin temel ihtiyaçlarının oluşumuna büyük katkılarda bulunmaktadır bu yüzden en çok tüketilen ve geniş çaplı rağbet gören ofis ürünlerinin başında gelir. Ofis askılıkları metal ve ahşap gövdeden oluşan üründür. Ofis aksesuarlarının ortama uyum sağlaması için klasik ofis mobilya gruplarına ahşap, camlı veya metal ayaklı ofis mobilya gruplarına ise metal gövdeli ofis aksesuarları tercih edebilirsiniz. Ofis aksesuarları modelleri çok kapsamlı tasarımlara dayanmaktadır. Bunlardan bir kaç örnek verelim:

Ofis askılıkları modeli
Ofis askılıkları modeli
Ofis askılıkları modeli 1
Ofis askılıkları modeli 1
Ofis askılıkları modeli 2
Ofis askılıkları modeli 2
Ofis askılıkları modeli 3
Ofis askılıkları modeli 3
Ofis askılıkları modeli 4
Ofis askılıkları modeli 4
Ofis askılıkları modeli 5
Ofis askılıkları modeli 5

Yukarıda toplam 5 adet ofis askılıkları modelleri görmektesiniz. Bu modeller metal ve ahşap gövdeli olmak üzere 2 parça halinde sunulmuştur.

Ofis askılıkları yanı sıra ofis küllüğü, sehpa ve çöp kovası da ofislere lazım olan ürünler arasında yer alır. Çöp kovaları metal iskeletli ve mat boyalıdır. Her rengi kolaylıkla bulunabilir. Ölçüleri standart olarak 100 x 100 cm olarak üretilir.
Çöp kovası
Çöp kovası
Ofis küllükleri ise boy olarak çöp kovalarından daha büyüktür. Aynı zamanda hem çöplük hemde küllük görevini üstlenir.

Ofis küllük
Ofis küllük
Ofis küllüğü
Ofis küllüğü
Sehpa ev ve ofis tarzı mekanların en gözde ürünlerinden biridir. Görselliği ve işlevselliği çok önemlidir. Mekana görsel sanatlar ve nezih görüntüler yaymak istiyorsanız, sehpa tercihleriniz modern İtalyan tasarımlarından yana olmalıdır. Sehpa modelleri gövde tipi olarak iki çeşitle sunulmaktadır. Bunlar, ahşap gövde ve krom, alüminyum, metal gövdelerden oluşmaktadır. Ahşap gövdeli sehpalar ev alanlarında daha çok tercih edilir. Krom, alüminyum ve metal gövdeler ise büro mekanlarına has ürünlerdir. Ahşap gövdeli sehpalar ve krom, alüminyum ve metal gövdeli sehpalara göz atalım.

Ahşap gövdeli sehpa
Ahşap gövdeli sehpa
Ahşap gövdeli sehpa 1
Ahşap gövdeli sehpa 1
Ahşap gövdeli modern sehpa
Ahşap gövdeli modern sehpa
Krom gövdeli sehpa
Krom gövdeli sehpa
Metal gövdeli sehpa
Metal gövdeli sehpa
Alüminyum gövdeli modern sehpa
Alüminyum gövdeli modern sehpa

Bekleme Koltuklarında Zengin Tasarımlar

İş yerlerimize iştirak eden misafirler ve müşteriler için önemli ofis araçları arasında yer alan misafir koltuklarına ekstra çözümler sunuyoruz. Tekli, ikili, üçlü ve daha fazla kişi sayısına sahip misafir koltukları üretimini hızla yaygınlaştırıyoruz. Özellikle yazıhane, hastane, otel, büro ve ofisler için büyük çözüm ortağı olan misafir koltuklarını teknolojiyle buluşturup ihtiyaç sahiplerine ekonomik fiyatlarıyla satışa sunuyoruz.

Misafir koltukları, zengin tasarım ve iki ayrı platforma sahiptir. Ahşap ve metal olarak üretilen bu koltuklar kullanım alanlarında büyük üstünlük sağlar. Her üründe olduğu gibi misafir koltuklarının da kendine haz özellikleri bulunmaktadır. Bu özelliklerin en moderni, sehpa görevini kendi içerisinde barındırmasıdır. İki kişilik misafir koltuğunda yer alan orta sehpa misafirlerin özel eşyalarını üzerine koyabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca özel eşyadan ziyade, yeme içme gibi durumlar içinde kullanılabilmektedir. Yüksek derecede önem verdiğimiz misafir koltuklarında, muhtemel küçük ölçekli ofis, büro ve yazıhane gibi işletmelere büyük avantajlar sunar ve müşterileri karşılamasıyla beraber sehpa görevini de üstlenir.

Misafir koltukları, metal ayaklı ve yerine göre ahşap gövdeli üretilir. Çok sağlam yapıya sahiptirler ve uzun süre kullanılabilmektedir. Renk çeşidi bakımından zengin alternatiflere sahiptir. Kullanmak istediğiniz mekana göre renklendirebilirsiniz. Bunun dışında kullanmak istediğiniz mekanın ölçülerine göre üretilebilir.

Sehpalı veya sehpası olmayan düz modelli misafir koltuklarını incelemek istiyorsanız 2012 yeni e kataloğumuza göz atabilirsiniz. http://www.fatihofis.com/fatihofismobilyalari-e-katalogu/

4 Ekim 2012 Perşembe

Çoklu Çalışma Masaları

Çoklu çalışma masaları birden fazla kişinin çalışabileceği, diğer adıyla workstation olarak bilinen çalışma masalarıdır. Bu masalar şirketlerde % 40 oranında aktif olarak kullanılmaktadır. Çoklu çalışma masaları kullanıcının isteğine göre tek kullanımlık şeklini alabilir ya da bölücü paneller eşliğinde bağımsız hale getirilebilir. Örneğin ufak çaplı büronuz var ve personel çalışan sayınız fazla bu durumda ne yapılmalı? Hemen cevaplayalım, birden fazla çalışan personele tek bir masa kurduğumuz zaman, çok yer kaplar ve tüm çalışanların ihtiyaçlarını yeteri kadar karşılayamaz. Tam bu aşamada workstation yani çoklu çalışma masaları devreye girer. Personel sayınıza göre mevcut çoklu çalışma masaları tercih edebilir beğenmediğiniz taktirde ofis ölçülerine göre çalışma masaları yaptırabilirsiniz. Bu tamamen kullanıcının zevkiyle alakalı bir durumdur. Bizim önerimiz, çalışma masası tercih ederken sağlam adımlar atmanız. Uzun soluklu kullanacağınız çalışma masanızı özenerek seçmeniz sizin için en önemli bir niteliktir.

Çalışma masalarının personellere olumsuz avantajları nelerdir?

Personeller ve çalışanlar tarafından uzun süre kullanılan çalışma masaları doğru seçilmediği taktirde, yapılan işlere yansır ve % 70 oranında performans düşüklüğüne yol açar. İnsanların çalışırken en önemli pozisyonu konfor ve rahatlık hatlarından geçmesidir. Ve buna son derece önem vermeniz gerekmektedir.

Çalışma masaları alırken neye dikkat etmeliyim ve nereden almalıyım?

Her sektörde olduğu gibi ofis mobilya sektörü de yan sanayiciler tarafından ciddi zararlar görebilmektedir. Kalitesiz malzemeler ile çalışma masaları üretip satan yan sanayiciler, insanların güvenini kırmasıyla beraber, kullanışsız ve garantisiz ürünler satmaktadırlar. Bunun için sizlere mağaza alışverişlerini tavsiye ediyoruz. Çalışma masaları alacağınız mağazanın mutlaka kataloğu ve lisans belgeleri olmalıdır. Ucuz olsun diye özel olarak yaptıracağınız çalışma masası kısa sürede sizlere sorun çıkartabilmektedir. Tüm bu bilgilere dayanarak garantili çalışma masaları almanızı özellikle tavsiye ediyoruz.

Günümüzde teknoloji harikası çalışma masaları

Teknoloji sayesinde gelişen çalışma masaları, özellikle bu günlerde en yüksek dizaynlara ve esnek modüler sistemlerine sahip hale getirilmiştir. Çoklu çalışma masalarının piyasaya yayılmasıyla beraber eski model geniş ve sıkıcı çalışma masalarını geride bırakması iş yerleri için güncel gelişmelere yol açmaktadır.

Çalışma masası modelleri

4 kişilik bölücü panelli modüler çalışma masası modeli
4 kişilik bölücü panelli modüler çalışma masası modeli
Oval kesimli, bölücü panelli 4 lü çalışma masası modeli
Oval kesimli, bölücü panelli 4 lü çalışma masası modeli
4 kişilik krom ayaklı çalışma masası modeli - bölücü panel ve oval tablalı.
4 kişilik krom ayaklı çalışma masası modeli
bölücü panel ve oval tablalı.
Modern çalışma masası modeli - Oval bölücü panel, krom paslanmaz ayak, oval çalışma tablası, kullanıcı başı çekmece kabini.
Modern çalışma masası modeli
Oval bölücü panel, krom paslanmaz ayak, oval çalışma tablası, kullanıcı başı çekmece kabini.
Çoklu modern çalışma masası modeli
Çoklu modern çalışma masası modeli
İkili çalışma masası modeli
İkili çalışma masası modeli
2 li çalışma masası modeli
2 li çalışma masası modeli

Ofis mobilyaları - http://www.fatihofis.com

Her sanat mesleğinde olduğu gibi ofis mobilya sanatı da gün geçtikçe profesyonelliğe doğru ilerliyor. İlerledikçe de eski yapıları eski kültürleri hafızamızdan sildiriyor. Ofis mobilyaları insanların en büyük temel ihtiyaçlarının başında geliyor, bu yüzden ofis mobilya sanatı her zaman rağbet gören ve hızla büyüyen sektörlerin başında geliyor. Geçmiş çağlardan bugüne kadar binlerce ofis mobilya modelleri görmekteyiz. Bu modellere her gün yenilerini ekleyerek, ticari menfaatimizi ve büyük ihtiyaçlarınızı gideriyoruz. Bu ihtiyaçların başında ise; cilalı, klasik, modern ve el yapımı mobilyalar yer alıyor.

ofis mobilyaları

ofis mobilyaları 1

ofis mobilyaları 2

ofis mobilyaları 3

ofis mobilyaları 4

ofis mobilyaları 5

Fatih ofis, yeni koleksiyon ofis mobilyalarını teşhir odaklı değil, tüketici odaklı üretmektedir. Dünya genelinde her yöreye uygun ve tarihi canlandıracak ürünler tasarlayarak dünya kültürünü ofislere taşımayı hedeflemektedir. Ofis mobilya uygarlığını 1998 yılından bu yana halkımıza yansıtan fatih ofis, yansıtmakla beraber görkemli renkleri ve sıra dışı mimari tasarımları tüm dünya ülkesine farklı konseptler eşliğinde sunuyor. Çünkü renk, doku, tasarım ve modernlik hayatımızın tüm evresinde vazgeçilmez bir parçamız haline geliyor. Bu nedenle ofis mobilyaları her zevke ve ihtiyaca göre değişiyor. Standart bir tasarımı, rengi ve deseni yoktur. Bu konuda uyum ve mimari ofis mobilya tasarımları göz önünde bulundurularak farklı kulvarda ki, makam takımı, çalışma masası, toplantı masası, ofis dolapları, ofis bankoları, ofis kanepeleri ve raf sistemleri bir arada buluşarak dünyanın kapılarını siz değerli ofis mobilya alıcılarına açıyor. Ofis mobilyalarında kullanılan hammaddenin gücü ve kalitesi kadar, üretici makinelerin son teknolojiye uygun olması da büyük önemler arz etmektedir.

Ofis mobilyalarının, büro, ofis, mağaza, yazıhane ve her hangi bir mekanı yansıtması kimliğinizi son derece önemli kılar. Bizde bu önemli kimliğinizi en doğru ve en ekonomik şekilde üstleniyoruz. Nasıl mı? Masko mobilyacılar sitesinde hizmet veren mağazamıza gelerek, yüzlerce ürünümüzden birini seçiyorsunuz. Seçmiş olduğunuz ürünün rengini, ahşap malzeme özelliğini, desenini ve ölçülerine karar veriyorsunuz. Tüm bu işlemlerden sonra randevu talebinde bulunuyoruz. Randevu gününe riayet ederek ürünleri istediğiniz yere kadar ücretsiz getirip, ücretsiz kurulumunu yapıyoruz. Kurulum aşamasından sonra baştan aşağı kontrol edip siz değerli müşterilerimize sorunsuz teslim ediyoruz. Teslim tarihinden 1-2 hafta sonra sizleri arayarak müşteri memnuniyeti ve ürünler hakkında eleştiri, öneri, şikayet gibi yorumlarınızı dinliyoruz.

Ahşap raf sistemleri

Fatih ofis, büro mobilyalarının yanı sıra, mağaza dekorasyonlarına da özel ürünler sunmaya devam ediyor. Mağaza dekorasyonlarının dekoratif olmasında büyük rol oynayan "ahşap raf sistemleri" önemli bir temel oluşturmaktadır. Mağaza mekanlarında raf sistemlerinin iyi bir koordinasyon sağlaması dinamik yapılara yol açar. Bu dinamik yapılar ise mekana bütünlük, kullanıcıya da görkemli ihtişamlar sunar. Burada en önemli kural, ahşap raf ve camlı ahşap rafı nerede kullanacağınız. Şimdi ahşap raf ve camlı ahşap raf sistemlerine göz atalım;

açık ahşap raf

camlı ahşap raf

Yukarıda yer verdiğimiz görselde ahşap raf sistemi ve camlı ahşap raf sistemi görmektesiniz. Ahşap raf en çok giyim sektörlerinde kullanılır. Aynı zamanda kitap evleri, oyuncak mağazaları, alışveriş mağazaları ve kütüphanelerde tercih edilir. Camlı ahşap raf; medikal sektörleri başta olmak üzere, eczaneler, fuar stantları, kozmetik mağazaları ve kuyumcu sektörleri gibi daha elit kesimlerin tercihleri arasında yer alır.

Raf sistemlerine ait ahşap renk seçenekleri - (Raf Renkleri)

Raf sistemlerine ait ahşap renk seçenekleri

2 Ekim 2012 Salı

Bilgisayar Koltukları - http://www.fatihofis.com/ofis-koltuklari-grubu/bilgisayar-koltuklari.html



Bilgisayar masasının en büyük ihtiyacı olan bilgisayar koltukları ekonomik fiyatı ve lisanlı belgeleriyle http://www.fatihofis.com/ofis-koltuklari-grubu/bilgisayar-koltuklari.html adresinde satışa sunulmaktadır. İnternet sitemizde çocuklar be büyükler için her türlü bilgisayar koltuğu bulunmaktadır. Üzerinde uzun vakitler harcadığımız bilgisayar koltuklarının önemi oldukça büyük ve sağlık pozisyonuna uyumlu olması tercih edilmelidir. Çünkü bilgisayar başında zamanı su gibi harcıyoruz. Uzun zaman üzerinde oturduğumuz bilgisayar koltuklarının kalitesi iyi değilse, oturak bölgemizde yer alan damarları tıkar ve uyuşmalara yol açar ve bu olay sürekli yaşandığı taktirde; kıl dönmesi, morarma ve ağrı gibi olumsuz sağlık problemleri yaşatır.

Bilgisayar koltuğu almak istiyorum, bu durumda ne yapmalıyım?


Bilgisayar başında kısa süreli zaman harcayacaksanız dökme süngerli bilgisayar koltukları öneriyoruz..
Aksine çalışmak için uzun soluklu zaman harcayacaksanız poliüretan süngerli bilgisayar koltuklarını tavsiye ediniz.
Peki bu süngerlerin arasında ne gibi farklar var?
Dökme sünger sert poliüretan sünger ise yumuşaktır. Kısa süreli oturumlarda dökme sünger kullanabilirsiniz. Uzun süreli oturumlarda ise poliüretan sünger kullanmanız önerilir.
Süngerlerin dışında önem vermeniz gereken bir konu daha var.
Bilgisayar koltukları deri, suni deri ve kumaş olarak üretilir. Bu konuda önerimiz kumaş kaplamalı bilgisayar koltukları tercih etmeniz. Kumaş kaplamalı bilgisayar koltuklarının avantajları, terletme yapmaz, hava alır ve koltuğa konfor katar. Deri ve suni deri kaplamalı bilgisayar koltuğu ise, hiç bir şekilde hava almaz ve neticesinde terletme yapar. Ayrıca deri kaplamalı koltuklar, kış mevsiminde soğuk, yaz mevsiminde sıcak olur. Kullanışlı bir bilgisayar koltuğu için kumaş kaplamalı koltuk, görsel ağırlı bir koltuk istiyorsanız deri ya da suni deri kaplamalı koltuklar tercih meselesi olabilir.

BİLGİSAYAR KOLTUKLARINDA OLMASI GEREKEN GENEL ÖZELLİKLER


- 2 Yıl firma ve işçilik garantisi
- İstanbul içi ücretsiz kargo & montaj
- Orijinal alüminyum ayak
- Paslanmaz krom ayak
- Ayarlanabilir koçaklar
- Ayarlanabilir oturak bölgesi
- Ayarlanabilir sırt bölgesi (Amortisör)
- Senkron mekanizma özelliği
- Bel destekli ayarlanabilir mekanizma
- Adetli alımlara özel iskontolu cazip fiyatlar

Yukarıda sıraladığımız tüm özellikler satmakta olduğumuz bilgisayar koltuklarında mevcuttur. Bilgisayar koltukları ihtiyaçlarınız için, http://www.fatihofis.com/ofis-koltuklari-grubu/bilgisayar-koltuklari.html adresine giriş yapabilirsiniz.

1 Ekim 2012 Pazartesi

Ofis Mobilyalarında Teknolojik Gelişmeler

Bu makalemizde ofis mobilyalarında yer alan son derece teknik ve teknolojik gelişmelerden bahsetmek istiyoruz. Sürekli üzerinde durduğumuz ve çok vakit harcadığımız ofis mobilyalarında teknolojik gelişmelerin olması son derece önemli bir nitelik taşımaktadır. Bunun nedeni ise, hayatımızın bir parçası olan ofis mobilyalarının rahat ve pratik kullanılmasıdır. Esnekliğimizi, motivasyonumuzu, rahatımızı ve prestijimizi korumamız için ve ofis ortamlarımızda barışık yaşamamız için teknolojik gelişmelere çok önem vermeliyiz. Rahat olmayan ve bizleri rahatsız eden ofis mobilyaları, sıkıcı ve itici bir çalışma ortamı sağlar aynı zamanda performansımızı % yüz etkiler. Bilimsel açıklamalara göre performans düşüklüğünün en büyük nedenlerinden biri çalışma alanlarımızın ve kullanmış olduğumuz ofis mobilyalarının düzensiz olmasıdır. Bu düzeni nasıl oluşturabiliriz? Öncelikle sizleri rahatsız eden ofis veya büro ortamlarımızı inşa edelim. Ofis veya bürolarımız ne renk olmalı ya da hangi dekora sahip olmalı? Dekor konusunda bir çok renk ve desen alternatiflerine sahipsiniz örneğin, Ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirlerini görsel olarak yayınlayalım.
Ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirleri
Ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirleri 1
Ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirleri 2
Ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirleri 4
Ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirleri 3
Yayınladığımız tüm görseller ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirlerine uyumlu resimlerdir. Görselleri inceleyerek nasıl bir dekorasyon yolu izleyeceğinize karar verebilirsiniz. Düz renkli ve desenli dekoratif fikirler ofis ve büro alanlarımıza her zaman gerekmektedir. Çalışan personeller için bir ofisin rengi, deseni, dekoru ve dizaynı en önemli niteliğe sahiptir. Performansı canlı tutmanın en gerçek yolu şüphesiz çalışma alanı ve ofis mobilyalarından geçmektedir. Bunun için teknolojik gelişmeler ve teknolojik ofis mobilyaları tercihlerimiz ön planda tutulmalıdır. Örnek olarak verdiğimiz ofis ve büro alanları fikirleri, modern ve can alıcı kuruluşa sahiptir. Halısından, panjuruna, zemininden, duvarına, masasından, misafir koltuklarına kadar özellikle tercih edilmiş olup, teknolojik gelişmeleri ortaya sunuyor.

Çalışma Masalarında İşlevsel Tasarımlar

Ofis mobilya gruplarında en fazla işlevselliğe sahip ürün çalışma masalarıdır. Neden çalışma masaları? Çalışma masaları, her şeyden önce çok yer kaplamaktadır ve ofis ortamlarında ufak bir değişiklik neticesinde çalışma masasına uyumlu olmamakla beraber, ofis alanının dizaynını bozabilmektedir. Bu nedenle işlevsel tasarım burada ön plana çıkar. İşlevsel tasarımlı bir çalışma masası rahatça sökülür ve takılır. Bu pratik yerleşim aracının diğer adı ise işlevsel tasarımdır. İşlevsel tasarım tak çıkar hatlarına sahiptir. Örneğin şirketinizi taşıyorsunuz. Taşıma esnasında çalışma masanızın büyük olduğunu düşünelim? Nasıl taşıyabilirsiniz? İşte bu sorunun cevabını işlevsel tasarım veriyor. İşlevsel tasarımlı çalışma masasını yuvalarından sökerek tek parça halinde ürüne zarar vermeden rahatça çıkarabilirsiniz.

Müdür Koltuklarında Konforlu Hatlar

Müdür koltukları temelinde patron, yönetici ve adı üstünde müdürlere hitap etmektedir. Tasarım zenginliğinde sunulan müdür koltukları, yaklaşık 40 farklı renk, 30 farklı desenle üretilmektedir. Renk, desen ve şeklinden önce dikkat edilmesi gereken en önemli unsur, konforlu hatlara sahip olmasıdır. Şu şekilde örnek verelim? Alacağınız ya da aldığınız bir müdür koltuğu konforlu olmazsa neye yarar? Bu soruların cevabı bizden çok sizin için büyük önem arz ediyor. Bu nedenle müdür koltuğunun şekli ve dizaynı ne olursa olsun konforlu olmadıktan sonra sizlere pek fazla kullanım kolaylığı sunmayacaktır. Piyasada yer alan tüm müdür koltukları suni ve hakiki deri olarak üretilmektedir. Hakiki deri pahallı, suni deri ise ekonomik fiyatlar halinde sunulmaktadır. Konforlu hatlara sahip, aşağıdan yukarıya tasarım zenginliğinde bir müdür koltuğuna sahip olmak istiyorsanız, http://www.fatihofis.com/ofis-koltuklari-grubu/mudur-koltuklari.html bağlantısına göz atabilirsiniz.

Tüm ofis mobilya grupları için aşağıda bulunan bağlantıya giriş yapabilirsiniz...

Ofis Mobilyaları Grubu