1 Kasım 2012 Perşembe

Makam Takımı

Makam takımı modelleri ile çalışma alanlarına ayırdığınız mekanlar artık kullanışlı ve modern bir görünüm kazanacak. Makam takımları vesilesi ile hem güzel bir şekilde çalışacaksınız hemde takımda yer alan çekmece ve dolap sayesinde ayrı bir dolaba ihtiyaç duymayacaksınız. Takımda yer edinen çekmece ve dolap malzemeleri takım ekipmanlarını, kağıt, kalem, dosya, ajanda ve buna benzer bir çok farklı araç gereçlerin kaybolma riskini azaltıyor ve kilitlenebilir özelliği sayesinde güvenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Modern makam takımları tercihlerinde düz modelli yapılardan ziyade modern görünümlü takımlar daha fazla satılmaktadır. Makam takımı tercihlerinde ofisin iç dış dekoru, renkleri ve zemini komple takım halinde olmalıdır ve bu takımı en güzel hale getirmek için en uygun modeller tercih edilmelidir.

Makam takımları yoğun olarak kullanılan bir üründür. Yoğun olarak kullanıldığı için zarar görmesi büyük bir olasılıktır. Temizlik esnasında çizilmesi, kırılması, yıpranması ve deforme olması daima an meselesidir. Bu tür deformelere istinaden önlem almak için seçmiş olduğunuz makam takımı modelleri nin yapım aşamasında kullanıldığı parçalar hakkında detaylı bilgiler isteyiniz.

 Makam TakımıMakam Takımları


Dayanıklı ve uzun ömürlü makam takımında ne gibi özellikler olması gerekmektedir?

Her şeyden önce alacağınız modelin sunta lam ve mdf lam gibi sağlam ahşaplar ile üretileceğine yüksek derecede özen göstermeniz gerekmektedir. Özellikle mdf lam ağaçlar ceviz kabuğunun sertliğini aldığı için çok dayanıklı ve çizilmelerden, ufak tefek darbelerden, kimyasal maddelerden etkilenmez.

Diğer önemli detay ise boyalar ve metal / krom parçalardır. Metal / krom parçalar (ray sistemi, krom ayaklar, yay sistemleri, civata çivi vb.) paslanmaz ve hakiki metal-krom olmalıdır. Civatalar birinci sınıf parça olup zamanla gevşeme ve açılma yapmamalıdır. Ray sistemi hakiki krom olup zamanla yamulma ve paslanma yapmamalıdır. Boya işlemleri en önemli hususlardan biridir. Sizlere tavsiyemiz en az 16 mm oluşan tabla ve cilasız sunta lam modellere öncelik göstermenizdir. Cilasız sunta lam makam takımları ucuz ve görkemli tasarımlara sahip olurlar ayrıca zedelenme, kırılma, çizilme ve boya atma gibi olumsuz sonuçları en az seviyeye indirir.

FatihOfis.Com web sitemizde siz değerli müşterilerimiz için en güzel ve en şık makam takımları modellerini yayınladık. Yayınladığımız tüm makam takımları birinci sınıf sunta lam ve mdf lam ahşapları ile üretilip, TSE belgelerine sahip ürünlerdir. Fatih Ofis Mobilyaları olarak satışını yaptığımız tüm modellerde, kanserojen madde içermeyen ve insan sağlığını tehdit etmeyen kurşunsuz doğal ahşap ağaçlar kullanılmaktadır.