26 Eylül 2012 Çarşamba

Güncel Makam Takımları

Fatih ofis mobilyaları, büyük bir özveri gösterdiği ofis mobilya ürünlerine hızla devam etmektedir. Üretimini yaptığı tüm ürünleri güncel web sayfası www.fatihofis.com adresinde yayınlamaktadır. 2012 model en yeni ürünleri sergilediğimiz web sayfamızı ziyaret ederek istediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz. Aynı zamanda küçük ya da biçimsiz ofis ve büro alanlarınız için yepyeni bir çözüm sunuyoruz. Yapmanız gereken tek şey, mimar ekiplerimizi aramak ve gerisini onların profesyonelliğine bırakmak. Üstelik bu işlemlerin hepsi ücretsiz.

Makam Takımları


Makam takımları büyük şirketlerin neredeyse en önemli ürünlerinden biridir. Tamamen yönetici, müdür ve patron kesimlerine hitap eden makam takımları haliyle ağır ve esnek olmalıdır. Bu esnekliği ve bu ağırlığı sağlamak ise tamamen ofis mobilya üreticilerinin elindedir. İşte tam bu noktada biz devreye giriyoruz. Üstün teknolojiye sahip üretim makinelerimiz ve birbirinden bağımsız tecrübeli kadromuz ile en iyi modern makam takımı, en iyi klasik vip makam takımı, en iyi esnek makam takımı gibi bir çok modelde üstün başarıyı sağlıyoruz. Ayrıca bu konuda sadece siz değerli müşterilerimizin isteğine özel modeller de üretebiliyoruz. Her türlü makam takımını üretebilir, sizlerin isteğine özel çeşitli modelleri projelendirebiliriz. Esnek, rahat, konforlu ve ergonomik makam takımları üretmek için elimizden gelen bütün çabayı en iyi şekilde sarf ediyoruz.
makam takımımakam takımları

Modern Makam Takımları


Modern makam takımı ince çizgileri ve ince ayrıntıları üstünde toplayan ve en önemlisi farklı tasarımları bir arada buluşturan bir üründür. Örnek vermek adına asist modern makam takımı bağlantısına giriş yapabilirsiniz. Ayrıca makam takımları çok geniş üretim hacmine sahiptir. Buda şu demek oluyor; dilediğiniz modeli tasarlar ve üretebiliriz. Eğer ofisinizin boyutları küçük ya da herhangi bir makam takımına uygun değilse karamsarlığa kapılmanıza gerek yok, çünkü biz ofisinize kadar gelip, ofisinizi ölçüyoruz aldığımız ölçüler doğrultusunda istediğiniz makam takımını ofisinize uyarlıyoruz.
modern makam takımları
Ofisinize makam takımıyla beraber dekor yaptırmak istiyorsanız, mağazamıza gelerek desen ve renk çeşitlerimize göz atmanız gerekmektedir. Bu işlemden sonra önce dekorunuzu işliyoruz sonrasında beğendiğiniz makam takımını ofisinize kuruyoruz. Tüm bu işlemler maksimum 2 iş günü içerisinde gerçekleşip sizlere kontrol edilerek teslim ediliyor.

Makam Takımlarının Fiyatlandırılması


Üretimini ve satışını yaptığımız tüm makam takımlarının fiyatları bellidir. Ancak ofisinize özel tasarım yaptırırsanız bu fiyatlarda muhtemel bir artış olacaktır. Çünkü özel tasarıma giren makam takımlarının ahşabı, rengi, ölçüleri ve ekstra özel modülleri sizin tercih etmeniz doğrultusunda haliyle fiyatlandırmaya yansıyor. Bunun için sizlere önerimiz; hazırda olan yüzlerce ürünümüz arasından beğendiğiniz makam takımını seçmeniz. Tüm makam takımlarımız sunta ve mdf ahşap olmak üzere 1. kalite malzemelerle üretilip, fiyatlandırmaları minimize edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder