1 Ekim 2012 Pazartesi

Ofis Mobilyalarında Teknolojik Gelişmeler

Bu makalemizde ofis mobilyalarında yer alan son derece teknik ve teknolojik gelişmelerden bahsetmek istiyoruz. Sürekli üzerinde durduğumuz ve çok vakit harcadığımız ofis mobilyalarında teknolojik gelişmelerin olması son derece önemli bir nitelik taşımaktadır. Bunun nedeni ise, hayatımızın bir parçası olan ofis mobilyalarının rahat ve pratik kullanılmasıdır. Esnekliğimizi, motivasyonumuzu, rahatımızı ve prestijimizi korumamız için ve ofis ortamlarımızda barışık yaşamamız için teknolojik gelişmelere çok önem vermeliyiz. Rahat olmayan ve bizleri rahatsız eden ofis mobilyaları, sıkıcı ve itici bir çalışma ortamı sağlar aynı zamanda performansımızı % yüz etkiler. Bilimsel açıklamalara göre performans düşüklüğünün en büyük nedenlerinden biri çalışma alanlarımızın ve kullanmış olduğumuz ofis mobilyalarının düzensiz olmasıdır. Bu düzeni nasıl oluşturabiliriz? Öncelikle sizleri rahatsız eden ofis veya büro ortamlarımızı inşa edelim. Ofis veya bürolarımız ne renk olmalı ya da hangi dekora sahip olmalı? Dekor konusunda bir çok renk ve desen alternatiflerine sahipsiniz örneğin, Ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirlerini görsel olarak yayınlayalım.
Ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirleri
Ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirleri 1
Ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirleri 2
Ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirleri 4
Ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirleri 3
Yayınladığımız tüm görseller ofis ve büro alanları için dekorasyon fikirlerine uyumlu resimlerdir. Görselleri inceleyerek nasıl bir dekorasyon yolu izleyeceğinize karar verebilirsiniz. Düz renkli ve desenli dekoratif fikirler ofis ve büro alanlarımıza her zaman gerekmektedir. Çalışan personeller için bir ofisin rengi, deseni, dekoru ve dizaynı en önemli niteliğe sahiptir. Performansı canlı tutmanın en gerçek yolu şüphesiz çalışma alanı ve ofis mobilyalarından geçmektedir. Bunun için teknolojik gelişmeler ve teknolojik ofis mobilyaları tercihlerimiz ön planda tutulmalıdır. Örnek olarak verdiğimiz ofis ve büro alanları fikirleri, modern ve can alıcı kuruluşa sahiptir. Halısından, panjuruna, zemininden, duvarına, masasından, misafir koltuklarına kadar özellikle tercih edilmiş olup, teknolojik gelişmeleri ortaya sunuyor.

Çalışma Masalarında İşlevsel Tasarımlar

Ofis mobilya gruplarında en fazla işlevselliğe sahip ürün çalışma masalarıdır. Neden çalışma masaları? Çalışma masaları, her şeyden önce çok yer kaplamaktadır ve ofis ortamlarında ufak bir değişiklik neticesinde çalışma masasına uyumlu olmamakla beraber, ofis alanının dizaynını bozabilmektedir. Bu nedenle işlevsel tasarım burada ön plana çıkar. İşlevsel tasarımlı bir çalışma masası rahatça sökülür ve takılır. Bu pratik yerleşim aracının diğer adı ise işlevsel tasarımdır. İşlevsel tasarım tak çıkar hatlarına sahiptir. Örneğin şirketinizi taşıyorsunuz. Taşıma esnasında çalışma masanızın büyük olduğunu düşünelim? Nasıl taşıyabilirsiniz? İşte bu sorunun cevabını işlevsel tasarım veriyor. İşlevsel tasarımlı çalışma masasını yuvalarından sökerek tek parça halinde ürüne zarar vermeden rahatça çıkarabilirsiniz.

Müdür Koltuklarında Konforlu Hatlar

Müdür koltukları temelinde patron, yönetici ve adı üstünde müdürlere hitap etmektedir. Tasarım zenginliğinde sunulan müdür koltukları, yaklaşık 40 farklı renk, 30 farklı desenle üretilmektedir. Renk, desen ve şeklinden önce dikkat edilmesi gereken en önemli unsur, konforlu hatlara sahip olmasıdır. Şu şekilde örnek verelim? Alacağınız ya da aldığınız bir müdür koltuğu konforlu olmazsa neye yarar? Bu soruların cevabı bizden çok sizin için büyük önem arz ediyor. Bu nedenle müdür koltuğunun şekli ve dizaynı ne olursa olsun konforlu olmadıktan sonra sizlere pek fazla kullanım kolaylığı sunmayacaktır. Piyasada yer alan tüm müdür koltukları suni ve hakiki deri olarak üretilmektedir. Hakiki deri pahallı, suni deri ise ekonomik fiyatlar halinde sunulmaktadır. Konforlu hatlara sahip, aşağıdan yukarıya tasarım zenginliğinde bir müdür koltuğuna sahip olmak istiyorsanız, http://www.fatihofis.com/ofis-koltuklari-grubu/mudur-koltuklari.html bağlantısına göz atabilirsiniz.

Tüm ofis mobilya grupları için aşağıda bulunan bağlantıya giriş yapabilirsiniz...

Ofis Mobilyaları Grubu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder