30 Ekim 2012 Salı

Ofis Mobilyası


İstanbul genelinde binlerce mobilya sektörü bulunmaktadır. Bu mobilya sektörleri arasında her türlü mobilya çeşidini rahatça bulabilirsiniz. Ama sizlere kaliteli ofis mobilya bulmanız konusunda Fatih Ofis Mobilyalarını önermekteyiz.
Sabah vaktinde evimizden çıkıp gittiğimiz iş yerlerimiz günümüzün neredeyse tamamını harcamaktadır. Bu kadar uzun süre harcadığımız iş yerlerinin rahat olması ve size hitap edebilmesi için ofis mobilyası en önemli araçlardır. İş yerlerinde kullanılan tüm araç ve gereçler çalışanları son derece etkileyip, çalışma motivasyonunu düşürebilmektedir. Bu yüzden iş yerlerinin veya büro ofis alanlarının rahat ve güvende olmasını sağlayarak, çalışanların performansını ve motivasyonunu son derece artırabilirsiniz.

klasik ofis mobilya
modern ofis mobilyası

Ofis mobilyaları takımı iş yerleri, bürolar ve ofis mekanlarından ziyade kullanıcıları ve misafirleri tarafından önemli olmalıdır. Ofise ziyarete gelen misafirler, müşteriler veya iş ortaklarınız güzel ağırlandığı taktirde şirketinize bakış açısı değişebilir bu durumda iş yerinizin önemini ve kalitesini artırır.
Ofis mobilyası seçimi yaparken rahat ve özgün bir tasarım olması aynı zamanda kaliteli uzun ömürlü olmasına son derece önem vermeliyiz. Uzun soluklu kullanım için birinci kalite gürgen ahşabı ve sunta lam olmasına ayrıca TSE belgeli üretim iznine sahip olmasına yüksek derecede önem göstermeliyiz. Bu önemi gösterdiğiniz taktirde, hem bütçenize uygun ürünler seçersiniz hemde uzun ömürlü mobilyalar tercih etmiş olursunuz.

Ofis Mobilyası
ofis mobilyası 1

Ofis mobilyası modelleri seçerken dikkat etmeniz kurallardan biride kullanım kolaylığı ve rahatça temizlenebilir yapılara sahip olma özelliğidir. İş yerlerinde basitçe kirlenecek ve hemen modasını yitirecek renkleri ve kumaşları tercih etmeyiniz. İş yerleri gibi önem arz eden mekanlarınıza cilalı ve doğal ahşap ürünlerini tercih edebilirsiniz. Cilalı ve doğal ahşap ürünleri diğer boya ve kaplamalara göre çok daha iyi kaliteye ve sağlıklı yapılara sahiptir.
FatihOfis.Com sizlere özel en iyi, en kaliteli ve en modern ofis mobilyası modelleri üretip satmaktadır. Dilerseniz yüzlerce modelimize göz atabilir dilerseniz size özel mobilya üretim çözümlerimizi değerlendirebilirsiniz.

Fatih Ofis Mobilya İletişim Bilgileri
Mağaza Adres: Masko Mobilyacılar Sitesi 8. Ada B Blok No: 14 İkitelli - Başakşehir / İSTANBUL
Fabrika Adres: Esentepe Mh. Y. Emre Bulvarı Gamas Mobilyacılar Sitesi H Blok No: 1 Sultangazi / İSTANBUL
Mağaza Telefon: +90 (212) 675 15 70
Mağaza Fax: +90 (212) 675 15 71
Fabrika Telefon: +90 (212) 619 19 62
Fabrika Fax: +90 (212) 476 50 00
Mağaza E - Mail: info@fatihofis.com
Fabrika E - Mail: fabrika@fatihofis.com
Web Site: http://www.fatihofis.com
Fatih Ofis Mobilya Resmi Facebook Sayfası: http://www.facebook.com/fatihofismobilyalari
Fatih Ofis Mobilya Resmi Twitter Sayfası: https://twitter.com/fatihofis

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder