5 Ekim 2012 Cuma

Bekleme Koltuklarında Zengin Tasarımlar

İş yerlerimize iştirak eden misafirler ve müşteriler için önemli ofis araçları arasında yer alan misafir koltuklarına ekstra çözümler sunuyoruz. Tekli, ikili, üçlü ve daha fazla kişi sayısına sahip misafir koltukları üretimini hızla yaygınlaştırıyoruz. Özellikle yazıhane, hastane, otel, büro ve ofisler için büyük çözüm ortağı olan misafir koltuklarını teknolojiyle buluşturup ihtiyaç sahiplerine ekonomik fiyatlarıyla satışa sunuyoruz.

Misafir koltukları, zengin tasarım ve iki ayrı platforma sahiptir. Ahşap ve metal olarak üretilen bu koltuklar kullanım alanlarında büyük üstünlük sağlar. Her üründe olduğu gibi misafir koltuklarının da kendine haz özellikleri bulunmaktadır. Bu özelliklerin en moderni, sehpa görevini kendi içerisinde barındırmasıdır. İki kişilik misafir koltuğunda yer alan orta sehpa misafirlerin özel eşyalarını üzerine koyabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca özel eşyadan ziyade, yeme içme gibi durumlar içinde kullanılabilmektedir. Yüksek derecede önem verdiğimiz misafir koltuklarında, muhtemel küçük ölçekli ofis, büro ve yazıhane gibi işletmelere büyük avantajlar sunar ve müşterileri karşılamasıyla beraber sehpa görevini de üstlenir.

Misafir koltukları, metal ayaklı ve yerine göre ahşap gövdeli üretilir. Çok sağlam yapıya sahiptirler ve uzun süre kullanılabilmektedir. Renk çeşidi bakımından zengin alternatiflere sahiptir. Kullanmak istediğiniz mekana göre renklendirebilirsiniz. Bunun dışında kullanmak istediğiniz mekanın ölçülerine göre üretilebilir.

Sehpalı veya sehpası olmayan düz modelli misafir koltuklarını incelemek istiyorsanız 2012 yeni e kataloğumuza göz atabilirsiniz. http://www.fatihofis.com/fatihofismobilyalari-e-katalogu/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder