4 Ekim 2012 Perşembe

Çoklu Çalışma Masaları

Çoklu çalışma masaları birden fazla kişinin çalışabileceği, diğer adıyla workstation olarak bilinen çalışma masalarıdır. Bu masalar şirketlerde % 40 oranında aktif olarak kullanılmaktadır. Çoklu çalışma masaları kullanıcının isteğine göre tek kullanımlık şeklini alabilir ya da bölücü paneller eşliğinde bağımsız hale getirilebilir. Örneğin ufak çaplı büronuz var ve personel çalışan sayınız fazla bu durumda ne yapılmalı? Hemen cevaplayalım, birden fazla çalışan personele tek bir masa kurduğumuz zaman, çok yer kaplar ve tüm çalışanların ihtiyaçlarını yeteri kadar karşılayamaz. Tam bu aşamada workstation yani çoklu çalışma masaları devreye girer. Personel sayınıza göre mevcut çoklu çalışma masaları tercih edebilir beğenmediğiniz taktirde ofis ölçülerine göre çalışma masaları yaptırabilirsiniz. Bu tamamen kullanıcının zevkiyle alakalı bir durumdur. Bizim önerimiz, çalışma masası tercih ederken sağlam adımlar atmanız. Uzun soluklu kullanacağınız çalışma masanızı özenerek seçmeniz sizin için en önemli bir niteliktir.

Çalışma masalarının personellere olumsuz avantajları nelerdir?

Personeller ve çalışanlar tarafından uzun süre kullanılan çalışma masaları doğru seçilmediği taktirde, yapılan işlere yansır ve % 70 oranında performans düşüklüğüne yol açar. İnsanların çalışırken en önemli pozisyonu konfor ve rahatlık hatlarından geçmesidir. Ve buna son derece önem vermeniz gerekmektedir.

Çalışma masaları alırken neye dikkat etmeliyim ve nereden almalıyım?

Her sektörde olduğu gibi ofis mobilya sektörü de yan sanayiciler tarafından ciddi zararlar görebilmektedir. Kalitesiz malzemeler ile çalışma masaları üretip satan yan sanayiciler, insanların güvenini kırmasıyla beraber, kullanışsız ve garantisiz ürünler satmaktadırlar. Bunun için sizlere mağaza alışverişlerini tavsiye ediyoruz. Çalışma masaları alacağınız mağazanın mutlaka kataloğu ve lisans belgeleri olmalıdır. Ucuz olsun diye özel olarak yaptıracağınız çalışma masası kısa sürede sizlere sorun çıkartabilmektedir. Tüm bu bilgilere dayanarak garantili çalışma masaları almanızı özellikle tavsiye ediyoruz.

Günümüzde teknoloji harikası çalışma masaları

Teknoloji sayesinde gelişen çalışma masaları, özellikle bu günlerde en yüksek dizaynlara ve esnek modüler sistemlerine sahip hale getirilmiştir. Çoklu çalışma masalarının piyasaya yayılmasıyla beraber eski model geniş ve sıkıcı çalışma masalarını geride bırakması iş yerleri için güncel gelişmelere yol açmaktadır.

Çalışma masası modelleri

4 kişilik bölücü panelli modüler çalışma masası modeli
4 kişilik bölücü panelli modüler çalışma masası modeli
Oval kesimli, bölücü panelli 4 lü çalışma masası modeli
Oval kesimli, bölücü panelli 4 lü çalışma masası modeli
4 kişilik krom ayaklı çalışma masası modeli - bölücü panel ve oval tablalı.
4 kişilik krom ayaklı çalışma masası modeli
bölücü panel ve oval tablalı.
Modern çalışma masası modeli - Oval bölücü panel, krom paslanmaz ayak, oval çalışma tablası, kullanıcı başı çekmece kabini.
Modern çalışma masası modeli
Oval bölücü panel, krom paslanmaz ayak, oval çalışma tablası, kullanıcı başı çekmece kabini.
Çoklu modern çalışma masası modeli
Çoklu modern çalışma masası modeli
İkili çalışma masası modeli
İkili çalışma masası modeli
2 li çalışma masası modeli
2 li çalışma masası modeli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder