9 Ekim 2012 Salı

İş yerlerine değer katan ofis mobilyaları

Fatih ofis mobilyaları olarak mobilya sektöründe uzun yılların birikimi ve profesyonel teknik kadronun bugüne kadar sıfır risk ve hatasız üretim uygulaması, binlerce müşterilerimizi mutlu etmeyi başarmıştır.

Ofisler, bürolar, yazıhaneler, iş yerleri ve iş merkezleri olmak üzere bir çok alanda hizmet vermenin mutluluğunu sizinle beraber yaşıyoruz. Ofis mobilya konusunda hassas ve duyarlı davranmanız sizler için çok iyi bir kaygı. Bu kaygının zorluğunu sizinle yaşıyor ve siz fark etmeseniz de biz hep yanınızda oluyoruz.
Bir hevesle başlayan yeni şirketiniz her şeyden önce size hitap etmeli ve uzun yıllar kullanacağınız ürünler tercih meselesi olmalıdır. En çok ürettiğimiz seriler arasında yer alan ofis mobilyaları sizleri tatmin edecek kadar fazla alternatiflere sahiptir. Size burada düşen en iyi görev uzun ömürlü ve garantili ürünler tercih etmek. Bu ürünleri tercih ederken sizleri yalnız bırakmayacağımızdan kesinlikle emin olmanızı isteriz. Her konuyu saygı ve sevgi standartları altında konuşur, tartışır ve gerekirse sizin adınıza karar önerilerinde bulunuruz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, masko ya da gamas mobilyacılar sitesinde bulunan mağazalarımızı ziyaret etmeniz.

Özetle; 15 kişilik profesyonel kadromuzun siz değerli müşterilerimiz için sürekli güncel tuttuğu tasarımlarla, en güzel anlarınızda yanınızda oluyor ve bu mutluluğu sizinle beraber yaşıyoruz.

Fatihofis.com, satış yaptığı binlerce müşterinin, istekleri ve önerileri doğrultusunda şekillendi ve Türkiye genelinde geniş bir ürün yelpazesine sahip oldu, bu yüzden sizlere minnettar kaldığımızı bilmenizi isteriz.

2012 model hiç bir yerde göremeyeceğiniz ofis mobilya tasarımları

Uzman mimarlarımızın sınırsız hayal gücüyle bir araya getirdiği tüm ürünler kendine has tasarımları ve ortaya çıkardığı farklı modelleri bir arada sunarken, sanat tarihine uyumlu özel tasarımları da oldukça dikkat çekiyor. İnsanların kendine özgü ve ilgi çekici ürünler tercih etmesini sağlamak için hiç bir yerde olmayan ofis mobilya ürünlerini tamamen benzersiz olarak tasarlıyor, üretiyor ve patentini alıyoruz. Bu bağlamda bizden almış olacağınız tüm ürünler patentli ve tescilli olarak siz değerli alıcılarına ulaşıyor.

Fiyat politikamız

Müşterilerimiz tarafından ihtiyaç duyulan tüm mobilyalar tamamen kendi atölyemizde ve kendi makinelerimizle uzman çalışanlarımız tarafından üretiliyor. Fatih ofis mağazalarından aldığınız tüm ürünler, fabrika satış mağaza odaklı satışa sunuluyor. Atölyemize alınan tüm ham maddeler anlaşmalı firmalar tarafından temin ediliyor bu yüzden satmış olduğumuz mobilya gruplarının maliyetleri en düşük seviyelere iniyor.
Özel üretimli ürünlerde, büyük iskontolar sağlayarak fiyat politikamızı minimize ediyor, bu sayede müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

Güvenli ve garantili alışveriş

FatihOfis.com adresinden yada fatih ofis mağazalarından alacağınız tüm ürünler garanti sertifikası ve garanti belgesiyle alıcılarına ulaşmaktadır. Tüm ürünlere iki yıl boyunca garanti veriyor ve kargo montaj seçeneklerini ücretsiz olarak sunuyoruz. Sipariş ettiğiniz tüm ürünler montaj bitimine kadar tarafımızca sorumlu tutulmaktadır, bunun için ürünleriniz her anlamda güvenli tutuluyor ve tüm sorumluluklarını firmamız üstleniyor.

İyi alışverişler dileriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder