2 Ekim 2012 Salı

Bilgisayar Koltukları - http://www.fatihofis.com/ofis-koltuklari-grubu/bilgisayar-koltuklari.html



Bilgisayar masasının en büyük ihtiyacı olan bilgisayar koltukları ekonomik fiyatı ve lisanlı belgeleriyle http://www.fatihofis.com/ofis-koltuklari-grubu/bilgisayar-koltuklari.html adresinde satışa sunulmaktadır. İnternet sitemizde çocuklar be büyükler için her türlü bilgisayar koltuğu bulunmaktadır. Üzerinde uzun vakitler harcadığımız bilgisayar koltuklarının önemi oldukça büyük ve sağlık pozisyonuna uyumlu olması tercih edilmelidir. Çünkü bilgisayar başında zamanı su gibi harcıyoruz. Uzun zaman üzerinde oturduğumuz bilgisayar koltuklarının kalitesi iyi değilse, oturak bölgemizde yer alan damarları tıkar ve uyuşmalara yol açar ve bu olay sürekli yaşandığı taktirde; kıl dönmesi, morarma ve ağrı gibi olumsuz sağlık problemleri yaşatır.

Bilgisayar koltuğu almak istiyorum, bu durumda ne yapmalıyım?


Bilgisayar başında kısa süreli zaman harcayacaksanız dökme süngerli bilgisayar koltukları öneriyoruz..
Aksine çalışmak için uzun soluklu zaman harcayacaksanız poliüretan süngerli bilgisayar koltuklarını tavsiye ediniz.
Peki bu süngerlerin arasında ne gibi farklar var?
Dökme sünger sert poliüretan sünger ise yumuşaktır. Kısa süreli oturumlarda dökme sünger kullanabilirsiniz. Uzun süreli oturumlarda ise poliüretan sünger kullanmanız önerilir.
Süngerlerin dışında önem vermeniz gereken bir konu daha var.
Bilgisayar koltukları deri, suni deri ve kumaş olarak üretilir. Bu konuda önerimiz kumaş kaplamalı bilgisayar koltukları tercih etmeniz. Kumaş kaplamalı bilgisayar koltuklarının avantajları, terletme yapmaz, hava alır ve koltuğa konfor katar. Deri ve suni deri kaplamalı bilgisayar koltuğu ise, hiç bir şekilde hava almaz ve neticesinde terletme yapar. Ayrıca deri kaplamalı koltuklar, kış mevsiminde soğuk, yaz mevsiminde sıcak olur. Kullanışlı bir bilgisayar koltuğu için kumaş kaplamalı koltuk, görsel ağırlı bir koltuk istiyorsanız deri ya da suni deri kaplamalı koltuklar tercih meselesi olabilir.

BİLGİSAYAR KOLTUKLARINDA OLMASI GEREKEN GENEL ÖZELLİKLER


- 2 Yıl firma ve işçilik garantisi
- İstanbul içi ücretsiz kargo & montaj
- Orijinal alüminyum ayak
- Paslanmaz krom ayak
- Ayarlanabilir koçaklar
- Ayarlanabilir oturak bölgesi
- Ayarlanabilir sırt bölgesi (Amortisör)
- Senkron mekanizma özelliği
- Bel destekli ayarlanabilir mekanizma
- Adetli alımlara özel iskontolu cazip fiyatlar

Yukarıda sıraladığımız tüm özellikler satmakta olduğumuz bilgisayar koltuklarında mevcuttur. Bilgisayar koltukları ihtiyaçlarınız için, http://www.fatihofis.com/ofis-koltuklari-grubu/bilgisayar-koltuklari.html adresine giriş yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder